Foto van Brenda Been

Wie?

Brenda Been – eigenaar People in Process

“Met het behalen van mijn Funda aan de Hoge Hotel en Managementschool in Maastricht werd het zaadje van gastvriendelijkheid geplant. In de diverse commerciële en operationele managementfuncties die volgden kreeg dit zaadje wortels in mijn persoonlijke attitude en de inhoud van diverse projecten. Uiteindelijk besloot ik People in Process te starten. Binnen People in Process detacheer ik mijzelf bij bedrijven als project- of interim-manager, verzorg ik diverse klantgerichte en commerciële trainingen en ondersteun bedrijven met het begeleiden en zelfstandig uitvoeren van onderzoek. Van dichtbij maak ik mee wat er speelt bij bedrijven, binnen afdelingen en teams en tussen individuele medewerkers.

Die ervaringen én mijn eindeloze interesse in mensen hebben mij doen besluiten me verder te verdiepen in individuele processen van mensen. Gespecialiseerde opleidingen in verandermanagement, omgaan met stress, coachen en conflictbemiddeling geven mij handvatten om uitdagingen die zich aandienen te herleiden en te begeleiden.

Opdrachtgevers beschrijven mij als luisterend oor, enthousiast, daadkrachtig, creatief, sensitief, praktisch en resultaatgericht”.

Opdrachtgevers

People in Process werkt nauw samen met verschillende partners.

Opdrachtgevers o.a.:
Artis, De Efteling, VolkerWessels, Paysquare, Wereld Natuur Fonds, Visser en Smit Bouw, Dolfinarium, Van Vuure Holding, Walibi, Dierenpark Amersfoort, New York Pizza, Hampshire Hotelgroep, NHA, Kennemer Lyceum, Intenzoo, Compass-Group International BV, ROI Groep, Interpay, Psychodidact, Kennemer Gasthuis, Witsenburg Advies.

Contactinformatie

Telefoon  
NFG registratienummer  
6410207072
KvK nummer  
34136675
Locatie  
Spaarndam (Haarlem)